woensdag 22 juli 2009

Van een groot huis en een kleine nest

We hebben ons gestort op wat we nog overhouden van ons vorige leven en bruikbaar kan zijn in ons volgend leven. Een paar dozen die we graag zouden meenemen. Een paar... Niet echt. Een twintigtal. En da's teveel.

IMGP0068 IMGP0071

Gisteren een dag met z'n tweetjes op de gazon in Brugge gezeten om te triëren, terwijl de kids met Oma een bloemenwinkel zijn gaan runnen aan zee. De kinderen hielden geen bloemen over, wij nog 12 dozen. Allemaal goed gewerkt.

De kinderen hebben een avondje “exclusieve vip-treatment van oma” gekregen.  Snoepen a volonté, spelletjes spelen, babbelen, medailles krijgen, …  Alles wat ze heerlijk vinden.  En de ouders waren niet toegelaten.  We kunnen er dus niet veel over zeggen, tenzij dat ze alle drie straalden na de oma-avond.

IMGP0073

Vandaag worden de dozen uitgepakt in de boot en hopelijk lukt het om alles netjes op te bergen, zonder dat de boot te zwaar wordt...  Ondertussen moeten we nog 1001 dingen geregeld krijgen…  Nog vier dagen.  En een berg “to do”.

Ter zijde: vanavond kwam Haike tot het besef dat we 1 kast vergeten leeg te halen zijn in onze keuken.  De kast met de kruiden, bouillon, bloem, …  Rats over het hoofd gezien en niet meer in gekeken…  Geen idee wat we er mee doen.  Suggesties? => reageer op Reacties !!!!

2 opmerkingen:

  1. Gewoon laten staan als welkomstgeschenk voor de huurders. Niet echt origineel als tip, maar op zo'n zwoele zomerdag met het geluid en beeld van de Tour de France op de achtergrond kan ik niets beter bedenken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En wij dachten dat we het druk hadden met een keuken te schilderen, jullie hebben een gemeentehuis leeggehaald. Was die knie en rug niet psychosomatisch ? En zo'n omafeestje, zo'n geweldig idee kan enkel van oma-stellamans komen (kan je ze reserveren?).
    Wij zouden graag komen zwaaien maar zaterdagmiddag zitten we met jolans verjaardagsfeest, zijn jullie er ook zaterdagmorgen of vrijdagavond voor een blits-zwaai-knuffelbezoek ? Kleine haike en jolan zouden jullie graag nog eens zien, en wij ook ...
    Ps die twee lachende gezichtjes op mijn profiel herkend ?
    Groetjes Lore en Bart

    BeantwoordenVerwijderen