Crew
Willem Stellamans

Haïke De Vlieger

Sepke Stellamans


Ik ben Sepke, geboren op 13 februari 1998, ik ben lid van A Small Nest. Ik slaap helemaal alleen. Mijn kamer is heel gezellig. Soms hoor ik naast mij mijn broers vechten omdat ze over de helft liggen, en dan denk ik: “wat ben ik een gelukzak, ik heb een kamer voor mij alleen”. Het leukste vind ik zwemmen, lopen, sturen met de dinghy (de Moo), broers plagen, huiswerk maken, vriendjes leren kennen, opruimen, afwas doen, koken, babysitten, genieten van een snoepje, slapen, mooi maken, kleren kopen, de wereld zien, … In het kort samengevat: ik vind het hier heerlijk. Soms denk ik: “Waarom gaan we niet heel ons leven de wereld rond”, maar sommigen vinden dat geen goed idee.

Groetjes,

Sepke

Ward Stellamans

Ik ben Ward, geboren op 14 augustus 1999. Ik ben niet de oudste maar wel de grootste van de kinderen van A Small Nest. Ik slaap met mijn broer Flor in dezelfde kamer, maar soms vind ik dat niet al te leuk. Mijn hobbies op de boot zijn zwemmen, voetballen met Flor, heely-en, sturen met de Moo, en klusjes doen.
Groeten,

WardFlor Stellamans


Ik ben Flor, geboren op 17 augustus 2002. Ik ben de kleinste op A Small Nest. Het leukste op de boot vind ik zeilen, zwemmen, naar een ander eiland varen, lopen, met de bal spelen, nieuwe vrienden maken, de wereld zien en met mijn broer Ward spelen.

Daaag,

Flor