donderdag 24 maart 2011

Haul out in Gold Coast. Our house on land…

IMGP5425

IMGP5435

IMGP5437

Great help from buddy Jimmy.

IMGP5440

9 opmerkingen:

  1. Amaaiiiiii!
    Ik vind dat de boot er nog heel goed uit ziet.
    Geef hem maar een flinke knuffel van mij want het beestje heeft het goed gedaan! Uiteraard kon het beestje het zo goed doen omdat het een fantastisch skippers team als bewoners had.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. GELUKKIGE VERJAARDAG WILLEM!!!!!!!
    Verbluffend blijft het wat jij in jou lifetime al allemaal hebt gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als oma het zegt kunnen we er wel op rekenen dat het correct is... dus Gelukkige Verjaardag Willem !!
    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Willem! Jarig! Proficiat van de hele crew van de Lamawaje. Geniet ervan. De boot ziet er nog keurig uit, die kan nog best een eindje verder rond de wereld. We blijven jullie volgen en ik hoop nog een kans te hebben jullie onderweg te ontmoeten. Groeten aan de andere Nestjes. Sander

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Alweer een hele dikke proficiat WILLEM !!!!!!
    Het zal wel een heel groot feest worden

    Wij toasten hier op jullie
    Fabienne, Jo , Simon, Margo en Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 16:16:53
    BRUSSEL - Het is een traditie: wie veertig wordt, krijgt een troostprijs en een doekje voor het bloeden. Onnodig, schrijft de Sunday Times, want de meeste veertigers blijken veel beter in hun vel te zitten en veel aangenamer door het leven te gaan dan vaak wordt gedacht.

    Dat de leeftijd van veertig jaar zoveel medeleven opwekt bij vrienden en partners, komt doordat we er van uitgaan dat de mens in die periode begint te piekeren over de dood, over de gemiste kansen in het leven en over het aanzwellende buikje. Maar in de praktijk blijkt dat toch maar heel weinig mensen een echte 'midlife crisis' te bezorgen. Integendeel.

    Onderzoekers aan de universiteit van Austin, in de Amerikaanse staat Texas, stuurden via e-mail vragenlijsten aan zo'n 120.000 mensen en de resultaten waren, aldus onderzoekspsycholoog Samuel Gosling, die deel uitmaakte van de ploeg vorsers, ,,,bijzonder verrassend''.

    Volgens Gosling ,,gingen we er tot nu toe van uit dat de menselijke persoonlijkheid grotendeels vastligt wanneer iemand 30 is, maar ons onderzoek geeft niet alleen aan dat de persoonlijkheid zich blijft ontwikkelen, maar vooral dat dit proces tussen de 40 en 50 jaar opvallend versnelt''.

    En dat heeft vooral positieve gevolgen, want de veertigers blijken vaak veel meer ontspannen, en daardoor voor anderen veel aangenamer, in de wereld te staan dan toen ze nog maar dertigers waren. Volgens het artikel in het wetenschappelijke Journal of Personality waarin dit onderzoek wordt gepubliceerd, is er sprake van groeiende 'aangenaamheid' omdat veertigers hun eigen persoonlijkheid en status veel beter blijken te accepteren dan tot nu toe werd gedacht.


    Proficiat Willem! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hieperdepiep!

    helemaal akkoord Ewout, het beste moet nog komen...!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hi Willem,
    Wij wensen jou een hyper/mega/ultra verjaardag alginder.
    Groetjes vanuit Beigem,
    Sylvia, Xavier, Pierre en Olivier

    BeantwoordenVerwijderen