donderdag 16 december 2010

Sydney ! Yippie !

DSC_5018

DSC_5017

DSC_2019DSC_2018 DSC_2012

 

Anchored @ Rushcutters Bay

Rushcutters Bay

11 opmerkingen:

  1. Wat zien jullie er fantastisch uit!!!
    Een unieke foto voor de opera!
    Een witte kerst zal het daar precies niet worden hé?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een beeld om nooit te vergeten: de Sydney Operahouse bij het binnenvaren van de haven. Wij wensen jullie een prachtige zomerse kerst. Groet, Hanneke en Pim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad jullie zien er fantastisch goed uit ! Moet een schitterend gevoel zijn om daar binnen te varen. Geniet ervan!
    groetjes vanuit het koude en natte Beigem, Sylvia, Xavier, Pierre en Olivier

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer dat het me niet meer lukt om naar Ozzie te komen dit jaar. Maar veel plezier! My favorite town. Eretribune voor de Sydney Hobart over 10 dagen ? Of doen jullie misschien zelf mee ?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De middelste foto inkaderen en nooit meer vergeten. Fantastisch om Sydney binnen te varen, luidkeels zingend van vreugde.
    Machtige foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waw! Leuke foto's. Het moet een fantastisch gevoel zijn om Sydney binnen te varen. Dat lees je zo af van jullie gezichten. Bedankt voor de Kangeroe: Finn vond'm heel grappig! Dikke kus, M.A.F.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. barbara en bernard, wout en hanne17 december 2010 om 10:16

    Wat een enthousiasme !! we worden er zelfs aan het andere eind van de wereld ook vrolijk door ! Jullie avontuur blijft echt wel indrukwekkend hoor.

    Intussen lijkt het erop dat wij hier wel eens witte kerst kunnen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Cool zeg! Jullie zijn al heel wat ervaringen rijker, en nu ligt er hier weer een hele nieuwe voor de boeg. Het beklimmen van de Sydney Harbour Bridge is naar ik vernomen heb van mijn zus meer dan de moeite waard (duurt 3,5 uur en 200 trappen klimmen). Nog veel plezier daar, een zalige kerst en een onvergetelijk oudejaarsfeest! Hilde (en Dries)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Rikke van de Lamawaje17 december 2010 om 21:13

    Wow!!! Ik ben echt jaloers. Ik mis de boot heel erg!En ik mis jullie ook!Papa en mama snappen niks van Weerwolven en met z'n tweeen is het niet zo leuk. Als jullie terug zijn komen we zeker een keer langs om te Weerwolven! Als jullie het niet zo leuk vinden en als jullie naar huis willen, denk er dan maar aan hoe saai het hier is en hoe leuk het op de boot is ! Ik mis jullie allemaal suuupppeeerr erg ! Veel plezier en groetjes aan iedereen in Sydney ! En ik ben jjjaaaallloeerrrss !!!!!!!!!!

    Groetjes van Rikke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. prachtige familie groeten vanuit knesselare

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Amai, om zo binnen te varen geeft een mens toch kippevel!

    BeantwoordenVerwijderen