dinsdag 6 juli 2010

Donderdag 1 juli 2010 – Raiatea

Dankzij de bemiddeling van Jean Englebert van Ship Shop wordt de patsituatie voor de garantiecheck opgelost. Bijzonder blij met zijn uitstekende service, opnieuw.

In de namiddag komt de Flash V aan het boeitje achter ons hangen, en we weten dat het Koens verjaardag is.

We organiseren een klein verjaardagsfeestje en nodigen Koen, Annie, Bob en Severine uit om pannenkoeken te komen eten. We hebben ons in de voormiddag ook geweldig geamuseerd om een “snijdersbank” te maken voor zijn verjaardag, met tekeningen en foto’s.

De ontgoocheling dat we pas volgende week onze garantiecheck kunnen hebben, drinken we weg met een slok champagne die de jarige had meegebracht.  Wat is een week wachten in het paradijs?

We lezen ondertussen op internet dat de grote vakantie begonnen is, dat het 30 graden is in België en dat het te warm is om te werken in die temperaturen. Wat moeten wij dan zeggen ;-) ?  Gek hoe we eraan gewoon geworden zijn. Als het bij ons onder de 27 graden wordt, hebben we het al koud…

En ondertussen blijft het hier meer regenen dan dat het droog is.

1 opmerking:

  1. oma stellamans6 juli 2010 om 09:15

    "Na regen komt zonneschijn". Zeker makkelijker bij jullie dan hier. Alleen hier is het probleem dat het té warm of te lang regent.Maar allé het weer geeft stof om wat te babbelen. Geniet maar van alles wat ge kunt hebben en zien.

    BeantwoordenVerwijderen