dinsdag 30 november 2010

Een paar filmpjes ter afwisseling…

Een boobie komt even uitrusten op de zaling tijdens de laatste 200 mijl van de oversteek van Nieuw Caledonië naar Australië. Hij probeert een gratis ritje naar huis mee te pikken, maar na er een paar keer af te donderen, geeft hij uiteindelijk op en vliegt hij maar naar huis.

 

 

Onze jeepexcursie op Fraser Island. Samen met Steve en Manjula van Endless Summer, Jim en Kent van Sea Level en ons gevijven passen we net in een Toyota Landcruiser. Steve is een voortreffelijke chauffeur op alle offroad baantjes en op het strand. We mochten niet in zee rijden.

 

Ook op Fraser Island. We gaan zwemmen in een van de vele glasheldere zoetwater binnenmeren. Prachtige omgeving die brutaal verstoord wordt door de kinderen die Jim en hun vader proberen te verdrinken.

 

Tijdens de tocht langs het binnenwater van Moreton Bay National Park tussen Manly en Gold Coast moesten we niet enkel op de dieptemeter kijken. Ergens halfweg moet je onder elektriciteitskabels die 20 meter hoog hangen. Onze mast is er 17 en het was net hoogwater tijdens springtij. (Maar het lijkt spannender dan het werkelijk is).

2 opmerkingen:

  1. Sepke en Flor trekken zich van niks aan. Een elektrische kabel? Zolang we maar een broodje kunnen eten is er niks aan de hand!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verdorie, gelukkig dat er net geen golfje kwam.

    BeantwoordenVerwijderen