dinsdag 8 september 2009

Tussendoortje

Het graag gelezen blokje kon intussen weg, want we hebben de goeie tip van Anneleen gevolgd. Merci!

8 opmerkingen:

  1. Ha, je had Wordpress moeten kiezen om te bloggen :-). Dan kan je zien hoeveel bezoekers je hebt. Met statcounter kan je ook volgen hoeveel lezers je hebt: http://www.statcounter.com/.
    Ik volg voorlopig nog, tot ik té jaloers word door jullie geweldige reisverhalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. elke dag! alsof ik stiekem mee op reis ben! Zalig!!!

    greetz!

    Mathias

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie blog is hier niet te missen nieuws in Beigem. Nee serieus .... echt geweldig om jullie verhalen elke dag te lezen; Vele groeten. Tania, Johan en de kids

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste familie Stellemans,
    Jullie kennen mij niet, mijn naam is Monica. Ik ben een vriendin van Jan Baerts, die jullie logo heeft ontworpen, zo heeft hij mij gezegd. Hij vertelde mij over jullie reis toen wij samen op vakantie waren in Frankrijk. Ik heb bij thuiskomst meteen 'a small nest' gegoogled en sindsdien volg ik het blog... Met héél veel plezier en af en toe toch wel zo een heel klein beetje jaloezie (understatement), maar dan niet van de nijdige soort. ;)
    Ik zou zeggen: blijven drijven én blijven schrijven! Ik blijf jullie zeker volgen!
    Groetjes,
    Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik sprak vanavond met Dixie Dansercourt, de poolexpeditiereiziger. Hij kent jou en vindt de uitdging die jullie aangaan met het gezin boeien,d en bewonderenswaardig. Hij zegt te weten wie jij bent en volgt jullie reis.
    Tof om te horen hoeveel mensen geboeid zijn door het verhaal. Vannavond zag ik ook de gast die meedeed aan de hondenrace door Alaska. Ook hij is geboeid door jullie onderneming .
    Slaapwel allemaal, mijn moeder zou zeggen: "God zegene en beware jullie".

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Haike, Willem en de 3 gastjes,
    Dries en ik volgen jullie spannende avontuur op de voet. We hoorden het nieuws van André en Christiane Berteloot. Wat een prachtig initiatief! Zal voor de hele be'man'ning wel een heel leerrijke ervaring worden, op allerlei gebieden: de school van het avontuurlijke leven! Een betere school is er niet. We wensen je veel plezier, moed, doorzettingsvermogen, shipmanscraft en niet te tellen momenten van puur genot! Groetjes, Hilde en Dries

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Moatje,

    elke morgen wil ik even wegdromen met het lezen van jullie fantastische avonturen en 's avonds check ik nogmaals of er geen extra nieuws is van jullie kant... om goed te kunnen slapen!

    Dagboek is zalig geschreven!!

    Hou jullie allemaal goed daar,

    groet,

    luc

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Met het lezen van de Blog plak ik ergens onderaan de boot en vaar ik jullie reis mee!

    BeantwoordenVerwijderen