woensdag 14 april 2010

Even geduld

Excuses voor het lange wachten, maar het is nogal druk. De blog met onze Galapagosvakantie opladen met foto's lukt niet vanop de boot, dus proberen we het vanavond vanuit een internetcafé.
Verder bereiden we ons vandaag wat voor op onze langste trip. 3055 mijl naar de Marquesas: water en verse groenten inslaan.
Donderdagochtend halen we het anker op en zijn we een dikke drie weken onderweg op zee.

6 opmerkingen:

  1. Hopelijk krijgen we nog wat nieuws voor jullie vertrek. Alvast een goede vaart toegewenst.
    gr, Sylvia & Xavier

    BeantwoordenVerwijderen
  2. doe maar op je gemakje hoor! Bereid je eerst maar goed voor op de volgende trip!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe gaan jullie dat doen met het drinkwater?
    Hopelijk zal er af en toe een drinkwater-stortbad-kuiswaterstortvlaag zijn zodat wat opvangen mogelijk is.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel goede vaart, het zal weer spannend worden hier. Stuur maar veel positie updates door!
    PS. Gezichtsherkenning van de mac linkt Finn steeds met Flor! Hoi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een DNA-test misschien ? (alloo Antonniooo? )
    Mika's adem stinkt naar de vis: zo dicht komt ze met haar kop naast de mijne, voorpoten op m'n rechterknie, als ik voor de computer in 't eetplaatske plaatsneem om te bloggen: zonder twijfel herinnert ze zich jullie stemmen van toen we de eerste maal skaaipten. Ze trilde als een espeblad, en haar hartslag ging tekeer lijk bij paroxysmale tachycardie. Geuren van kinderattributen lokken steeds weer driftige snuifpartijen uit. Breng ik ze straks mee naar Australië?Ze kan er lustig op kangoeroes jagen!
    In Oostende is 't àl James Ensor wat de klok slaat: die àloude knotsgekke, carnavaleske vissers- en garnizoenstad kon zich inderdaad geen geschikter 'patroon' aanmeten: verre van heilig, een rasecht anarchist! Ter hoogte v 't MuZee stond de Romestraat vol kramen voor die reuzetaart met veel crême-fraiche, waar alle Oostendenaars eergisteren gratis op vergast werden. Toen ik er om halfzes 's avonds aankwam, was de taart allang 'soldaat' en geen kat meer te bekennen, enkel de kuisploeg om de ingang van 't MuZee op te poetsen. Ik naar binnen om er een laatste exemplaar van het Ensor-Dylan-CD-album, 'the superhuman crew' voor uw nieuwjaar te kopen, Willem: waar is de tijd van ons bezoek aan 'Jezus' Blijde-inkomst in Brussel', waar ge uw afkeer vereenzelfdigde met die kotsende kerel... 's avonds op TV Eén verdedigen Jean-Marie DD en Wendy VW met glans de Oostendse kleuren in Frieda's klasje tegen Rik Torfs en Marc Reynebeau, die tenslotte het pleit wonnen (leuk maar infantiel programma overigens). Voilà totdaar de Paasvacantie: bijna elke dag de zon van de partij, bij een ijskoude Noordoost-circulatie, en vandaag weer hooguit 10° op 't strand, terwijl we ons hier thuis op 't terras al in het middagzonnetje koesteren. Salud!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. "haar hartslag ging tekeer lijk bij paroxysmale tachycardie"
    It's probably lupus!
    Alloooo Guidoooo

    BeantwoordenVerwijderen