donderdag 15 april 2010

Bijna weg, maar nog niet helemaal.

Het water en het internet laten hier op zich wachten.

Ons vertrek is met een halve dag uitgesteld omdat ons water (300 liter), dat we hadden besteld, niet werd geleverd. En het lukt me maar niet om het verslag van onze Galapagosvakantie met foto's op de site te krijgen.

Eenmaal die twee dingen voor mekaar zijn, zeilen we hier weg. Er is wind, dus 't is 't moment.

Het schijnt dat onze positietracker het niet doet tijdens de oversteek van de Pacific, dus zullen we proberen om regelmatig een berichtje op de site te zetten.

1 opmerking:

  1. In Oostende is 't àl James Ensor wat de klok slaat: dat àloude knotsgekke, carnavaleske vissers- en garnizoenstadje kon zich inderdaad geen geschikter 'patroon' aanmeten: verre van heilig, een rasecht anarchist! Ter hoogte v 't MuZee stond de Romestraat vol kramen voor die reuzetaart met veel crême-fraiche, waar alle Oostendenaars eergisteren gratis op vergast werden. Toen ik er 's avonds halfzes aankwam, was de taart natuurlijk al 'soldaat' en was 'r op straat geen kat of muis meer te bekennen, enkel de kuisploeg om de ingang van 't MuZee weer schoon te maken. Ik rap naar binnen om er een laatste exemplaar van het Ensor-Dylan-CD-album, 'the superhuman crew' voor uw nieuwjaar te kopen, Willem, voor uw nieuwjaar, indachtig de tijd van ons bezoek jaren terug in Brussel aan "Ensors/Jezus' Blijde-inkomst in Brussel" waar ge uw viscerale afkeer vereenzelfdigdet met die kotsende karnavalsgast!! 's avonds op TV-Eén verdedigen Jean-Marie DD en Wendy VW met glans de Oostendse kleuren in Frieda's klasje tegen Rik Torfs en Marc Reynebeau, die met slechts 'n pààr punten tenslotte het pleit winnen (leuk maar infantiel programma, écht op die Frieda geschilderd!) Voilà, totdaar mijn Paasvacantie: dagelijks de zon van de partij, bij een ijskoude Noordoost-circulatie, hooguit 10° op 't strand, terwijl we ons thuis op 't terras al in het middagzonnetje koesteren. Salud!

    BeantwoordenVerwijderen