zaterdag 8 mei 2010

7 mei 2010 – Dag 287 – Hiva Oa

Heel vroeg opstaan, want we (Sepke en ik) gaan paardrijden en Haïke en de jongens gaan naar het stadje.

sepke

Sepke op Toco Au of ‘Westenwind’

Het paardrijden was fenomenaal. Door de bossen, over bergen en dalen. Adembenemende vergezichten, steile hellingen naar beneden en steile hellingen naar boven. Sepke en ik reden elk op een hengst. Adam van de Elena was ook mee, op een ruin en de gids. Met ons gevieren twee uur en half door de natuur. Af en toe stoppen om een mango uit een boom te plukken en op te eten. Fantastische tocht.

Haike en de jongens bezochten ondertussen nog het Brel museum, deden nog wat inkopen en vlooiden ons avondprogramma uit.

‘s Avonds zijn we met een hoop andere jachten van de baai naar de sportzaal getrokken, waar de plaatselijke miss-verkiezing plaats vond. De schoonste vrouwen van Hiva Oa en de omliggende eilanden namen het tegen elkaar op. De kans dat we nog iets horen van één van die meisjes is bijzonder klein, maar het was een geestige avond.

4 opmerkingen:

  1. Sepke is een heldin! Ik neem aan, dat de westenwind in die streek juist de wind is die de stormen brengt. Stormen in plaats van die mooie passaat. Een paard met die naam moet dus een heel avontuurlijk beest zijn.
    Groet, Pim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oma stellamans9 mei 2010 om 11:06

    Waaaawwww Sepke! Paardrijden zal na het lange varen wel een feest gewest zijn. Weer een droom in vervulling gegaan en weer eentje erbij om van te dromen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat leuk is het daar allemaal!Wij hebben zelfs hier geen chips met paprika!
    Het paardrijden ziet er super tof uit en ook de origami. genieten maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is daar precies veel te schoon, al 5 dagen geen update meer... :-/ begin al ontwenningsverschijnselen te vertonen! Hoe langer de onzekerheid duurt over wat ik allemaal aan het missen ben, hoe schoner het er uit ziet in mijn fantasie & hoe jaloerser ik wordt. ;-) Please Willem, verlos ons uit ons leiden!
    Pedaalman

    BeantwoordenVerwijderen