zaterdag 28 november 2009

GPS-lokatie

A SMALL NEST
Breedtegraad:22.29337
Lengtegraad:-30.41099
GPS-lokatie Datum/Tijd:11/28/2009 13:03:56 CET

Klik op de link hieronder om te zien waar ik gevestigd ben.
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=nl&geocode=&q=22.29337,-30.41099&ll=22.29337,-30.41099&ie=UTF8&z=12&om=1
Bericht:Everything OK on A Small Nest! Our position is:

Tijdens de erhoging van de veiligheid factor voor miljoenen mensen die iedere jaar in de buitenlucht uitstappen, meldt SPOT aan vrienden en familie of een internationale noodhulp coördinatie centrum met statusberichten gebaseerd op situatie en behoefte. Vraag om hulp (of SPOT Assist), Alert S.O.S., Check-In/OK en Volg Vooruitgang allemaal met een eenvoudige druk op een knop.
http://www.findmespot.com

Op zoek naar een geweldige manier om SPOT tracks en waypoints, verhalen en fotos te delen? Ga naar http://www.spotadventures.com en kijk hoe gebruikers hun avonturen creeren en delen!

2 opmerkingen:

  1. 1/4 zit er al op! Geen boten meer in de buurt gezien? Slaag je er nog in onze reacties te lezen ? morgen gaan we aperitieven in Oostende bij Lou: die moet ik toch weer feliciteren met z'n dochter!En maar grasduinen in de ARC-site.
    Je gaat aardig vooruit,willem, rapper dan je vrienden daar! Mooi traject,recht op doel af.
    "If you get chance, stay over at the San Blas Islands before going to Panama and then Las Perlas islands after Panama and keep a good look out for Whale sharks." was de boodschap van een vriend op de blog van Dan die ik vandaag bezocht. Ik maak m'n valies al klaar. Oma is naar Finn toe. Groetjes ad kinderen.P.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was gisteren Blanche aan het uitleggen dat tijdens de oversteek de kinderen waarschijnlijk geen schoolwerk moeten maken. En wat lezen we? Een beetje minder golven en hopla, de schriftjes komen boven.
    En ondertussen "vliegen" jullie vooruit vinden we. Dat puntje op de google-oceaan gaat verbazend goed vooruit. All the best , we supporteren vollen bak. Foxbelkisses

    BeantwoordenVerwijderen